Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului RaduElenaAtelier.ro.

Site-ul RaduElenaAtelier.ro este operat de societatea ELEROSE COUTURE RADU ELENA SRL. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului RaduElenaAtelier.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si RaduElenaAtelier.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul RaduElenaAtelier.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. RaduElenaAtelier.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului RaduElenaAtelier.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii RaduElenaAtelier.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul RaduElenaAtelier.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului RaduElenaAtelier.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@raduelenaatelier.ro

Transport si livrare

1. Livrarea produselor achizitionate se efectueaza doar prin curierat rapid. ELEROSE COUTURE RADU ELENA  poate refuza expedierea unui colet in cazul in care curieratul calculeaza o taxa de transport suplimentara (atunci cand adresa pentru livrare este intr-o zona indepartata, sate sau catune)
2. Livrarea produselor din stoc se va efectua in 2-4 zile lucratoare.
3. Livrarea produselor ” Comanda Speciala „se va efectua in aproximativ 20 zile.
4. In cazul in care produsul nu se poate livra  din anumite motive  in termenul mentionat RADU ELENA ATELIER va informa clientul.
5. RADU ELENA ATELIER poate refuza o comanda daca :
a.clientul a avut alte comenzi in prealabil si nu a ridicat coletul
b.se face o comanda speciala care din anumite motive nu se poate realiza.

Expedieri în Europa prin curierat Rapid
In Europa coletele se livreaza cu Fan Courier si subcontractorii acestuia.
 
Lista țărilor valabile pentru expedieri:
 
  • Ungaria
  • Austria
  • Germania
  • Franța
  • Italia
  • Spania

Cost transport: 140 lei.

Returnare

Clientul poate returna produsele in anumite conditii :
-produsele au fost livrate gresit( alta marime sau alta culoare)
-nu se potriveste marimea
-produsul prezinta un defect

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la data primirii de catre client .

ELEROSE COUTURE RADU ELENA poate sa refuze produsele returnate de catre Client daca:
– returnarea are loc dupa 14 zile
– produsul prezinta semne de purtare
– produsul este deteriorat de catre client

Daca returnati un produs asigurati-va ca este insotit de factura fiscala cu care v-a fost livrat.
In cazul returnarii produsului , contravaloarea lui se ramburseaza in termen de 15 zile de la data primirii coletului de catre ELEROSE COUTURE RADU ELENA
In cazul returnarii sau inlocuirii produsului transportul este suportat de catre client.
Produsele se pot returna la adresa: ELEROSE COUTURE RADU ELENA / SUCEAVA/ STRADA SLATIOAREI, NR 2/ TEL 0787 741 031

Facturare

ELEROSE COUTURE RADU ELENA va include in coletul expediat factura produsului.

Calitate si intretinere

ELEROSE COUTURE RADU ELENA foloseste in realizarea tinutelor tesaturi de o calitate superioara.
Tinutele de lux pot fi realizate cu aplicatii manuale care au anumite conditii de intretinere.
Produsele vor fi insotite de etichete sau pliante care va vor oferi informatii sau sfaturi pentru intretinerea lor.